Training valutarisico management 24 november a.s.

Na een lange periode van relatief beperkte koersschommelingen is de beweeglijkheid in de grote valutaparen sterk toegenomen. Om deze risico’s zo goed mogelijk te managen in 2023, is dit een goed moment om de eigen werkwijze tegen het licht te houden en de kennis van iedereen binnen het team weer helemaal up-to-date te brengen. 

ICC Consultants (ruim 40 jaar onafhankelijk valuta-adviseur voor (familie)bedrijven) biedt nu samen met The Financial Markets Academy (TFMA, al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van financiële markten) een ééndaagse valutatraining aan voor CFO's, controllers, inkopers, verkopers en andere medewerkers die betrokken zijn bij het valutamanagement van hun onderneming. Wat komt aan bod?

  • Wat is valutarisico eigenlijk precies? 
  • Wat zijn de risico's bij niet managen? 
  • Hoe kun je 'hedgen' en valutarisico’s minimaliseren? 
  • Hoe werken valutaproducten als spot, forward, window forward, opties & valutaswaps?

Antwoorden hierop plus antwoorden op jullie eigen vragen en de vele praktijk- en rekenvoorbeelden maken dit een 'must do' in een nieuwe wereldorde met grote volatiliteit op de financiële markten. Het aantal plekken is beperkt, dus bekijk het programma en meld uzelf en/of teamleden direct aan!

BEKIJK PROGRAMMA

 

Questions? Get in touch with us

Arian Ververs

Arian Ververs

Managing Director

CALL DIRECTLY DOWNLOAD WHITEPAPER