Aankondiging partnership 1602 Capital & ICC Consultants

ICC Consultants BV en 1602 Capital Partners zijn per 1 januari 2023 een partnership aangegaan om elkaars kennis en expertise te versterken en al hun relaties in de volle breedte te kunnen adviseren op het gebied van M&A, risk management en debt & capital vraagstukken.

1602 is gevestigd in Naarden en gespecialiseerd in fusies en overnames, capital raising en fund management voor bedrijven en private equity. 1602 heeft toegang tot een groot netwerk van (inter)nationale investeerders, Private Equity, (Institutionele) beleggers en family offices.

ICC is gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in financieringsvraagstukken en het afdekken en managen van rente-, valuta- en commodityrisico's voor alle sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven. ICC volgt de financiële markten op de voet, kent de bancaire financieringsmarkt door en door en heeft een groot netwerk binnen alternatieve financiers en private debt fondsen.

Gezamenlijk staat er een team van 40 onafhankelijke adviseurs en specialisten klaar om voor elke opdrachtgever de beste maatwerkoplossing te realiseren die in de markt voor handen is. Wij bespreken graag persoonlijk wat we met deze bundeling van krachten voor u en uw onderneming kunnen betekenen!

1602 Capital
ICC Consultants

Stel uw vraag aan

Arian Ververs

Arian Ververs

Managing Director

DIRECT BELLEN DOWNLOAD WHITEPAPER