Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij ICC

Ondernemende bedrijfscultuur

Bij ICC staat een professionele en ondernemende aanpak centraal in alles wat we doen. Onze voornaamste focus is het behalen van uitstekende resultaten voor onze opdrachtgevers. Je wordt bij ons echt de sparringpartner en huisadviseur van CFO’s en DGA’s van de mooiste Nederlandse (familie)bedrijven en dat vertrouwen beschamen we nooit.  

Nieuwe collega’s die vanuit het bankwezen of grotere advieskantoren overstappen naar ICC ervaren het als een enorme verademing dat ze 100% van hun tijd bezig kunnen zijn met wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn: het verbeteren - en optimaliseren van de financiering en het risicomanagement van de klant. Die combinatie is vrij uniek in de Nederlandse adviesmarkt en daarmee ijzersterk. Tegenwoordig bestaat bijvoorbeeld meer dan de helft van de financieringskosten voor veel bedrijven uit de marktrente, belangrijk dus om ook die component goed te managen als je een nieuwe financiering optuigt tegen scherpe voorwaarden. Bij ICC werken de verschillende experts daarin nauw samen voor een optimaal resultaat.

Het team

Onze organisatie telt ongeveer dertig medewerkers. Er is een groep zeer ervaren veertigers en vijftigers en een snelgroeiende groep twintigers en dertigers die het stokje in de toekomst gaat overnemen. Samenwerken en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel en je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes en de groei van ICC. Zijn jouw ideeën en plannen goed dan kunnen ze razendsnel in de praktijk gebracht worden. De lijnen zijn kort en de sfeer is goed. ICC is een DGA-onderneming met het karakter van een familiebedrijf. Bij ons gaat het niet om de grootste deal en de hoogste groei, maar om tevreden klanten, continuïteit en gestage groei.

De menselijke maat staat voorop en we hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans voor alle medewerkers. Er wordt hard gewerkt, maar geen avond- of nachtwerk, om 18 uur is iedereen naar huis. Je hebt de flexibiliteit om je werktijden zo in te delen dat ze bij jou passen. Mensen blijven over het algemeen lang bij ons en waarderen de vrijheid die ze krijgen om hun eigen werk in te delen en de focus op kwaliteit bij de werkzaamheden. Je kent al je collega’s persoonlijk en ons internationale salesteam geeft ICC een leuk internationaal karakter. Lunchen doe je met collega's op kantoor of gezamenlijk ergens aan de Oudegracht. Op vrijdagmiddag om 16 uur is het company café open voor een gezellige borrel en hier ontstaan vaak mooie initiatieven voor allerlei leuke sociale – en sportieve events die met regelmaat georganiseerd worden. 

Vacancies

Contact