Overslaan en naar de inhoud gaan

Onafhankelijk adviseur
voor financieringen en financiële marktrisico's

Sinds 1979 realiseert ICC Consultants voor haar opdrachtgevers een optimale kapitaalstructuur, scherpe financieringsvoorwaarden en de best mogelijke bescherming tegen rente-, valuta- en grondstoffenrisico’s. ICC is een gespecialiseerd bureau met betrokken en pragmatisch adviserende consultants. Scherpe analyses en succesvolle realisaties maken ons huisadviseur en sparringpartner van honderden bedrijven.

Over ICC Consultants

In 1979 is ICC  gestart als valuta-adviesbureau voor Nederlandse importeurs en exporteurs. Na het einde van het Bretton Woods tijdperk, waarbij vaste wisselkoersen indirect gekoppeld waren aan de Amerikaanse dollar, leidden zwevende wisselkoersen in de zeventiger jaren tot veel hoofdpijn in het bedrijfsleven …

Eddy's wekelijkse marktupdate

vrijdag, 21 juni 2024

Eddy's wekelijkse marktupdate

Al een tijd lang twijfelen de financiële markten; komt er nu eindelijk meer economische zwakte als gevolg van de hoge rentes of blijft de groei voorlopig rond het huidige niveau hangen? Twee zaken zijn hier vooral belangrijk: hoe ontwikkelt de inflatie zich verder en hebben de centrale banken er veel economische zwakte voor over om de inflatie, die al naar onder de 3% is gezakt, verder naar 2% terug te dringen.
Eddy Markus, Oprichter & hoofdeconoom

Uit de praktijk

Renterisico

Wachten op daling Euribor of per direct fors lagere rentelasten realiseren?

Renterisico

Niets doen, fixeren of maximeren?

Financieringsmarkt

Financieringswebinar Q2 2024: schrijf u in!

Herfinanciering

Succesvol financierings-traject Breman

Onze klanten

Private equity owned

Familiebedrijven

Ontvang kosteloos Eddy's wekelijkse marktupdate

Korte duiding van de belangrijkste thema’s in de economie en financiële markten, inclusief een praktisch overzicht van de rente- en valutamarkten.