‘ICC Consultants heeft ons midden in de coronacrisis uitstekend begeleid bij onze herfinanciering. Een uitdagende tijd met onzekere externe factoren.'

Suitable
Suitable, voor de moderne man met stijl. Met stoere, zakelijke, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kleding is Suitable dé oplossing voor alle mannen. Zowel voor werk, vrije tijd en speciale momenten biedt Suitable de passende outfit. In de 16 fysieke shops en in de online webshop kan men terecht voor deskundig advies en uitstekende service.

Uitdaging
Raoul van Dun: "Ons bedrijf ging al een tijdje goed, waardoor het tijd werd voor een herfinanciering. Gedurende de start van de COVID-19 crisis hebben we gezocht naar een adviseur die ons kon begeleiden naar het traject van herfinanciering. Hoewel we niet op zoek waren naar een coronafinanciering, was het wel een uitdagende periode met meer onzekere externe factoren."

Oplossing en resultaat
Met hulp van de deskundigheid van de consultants van ICC Consultants hebben we een aantal resultaten kunnen boeken:
•    Verruiming van de financiering;
•    Beperking van de risico’s en optimalisatie van de financieringslasten;
•    Meer perspectief in de balans op zekerheid versus garantie vermogen.

We hebben de financiën aangewend om onze retailformule verder uit te breiden met sterke focus op online en internationale expansie. Zo is het magazijn uitgebreid en wordt sterk geïnvesteerd in het eigen softwareplatform. Indien de onzekerheid van de COVID-19 crisis voorbij is, dan hebben we de middelen al klaarstaan om snel te kunnen investeren in fysieke uitbreiding.

Daarnaast hebben we een uitbreiding kunnen doen van het magazijn en nog meer focus kunnen leggen op onze online winkel.

Samenwerking met ICC Consultants
Raoul van Dun, DGA, Suitable; samenvattend zeg ik;

"ICC Consultants heeft ons in deze huidige coronacrisis uitstekend begeleid bij het traject van herfinanciering. Een uitdagende tijd met onzekere externe factoren. De deskundigheid van Eelco van de Lustgraaf en zijn team, heeft me een andere inzicht gegeven in de kansen die er zijn voor financiering bij banken. Dankzij de gedegen onderbouwde onderhandelingen, hebben we mooi resultaten behaald waaronder een verruiming van de financiering en beperking van risico’s. Zonder het advies van ICC Consultants waren we uitgekomen op minder goede financieringscondities en hogere kosten op lange termijn.