ICC heeft ons geadviseerd en begeleid in het adequaat afdekken van onze renterisico’s

"Ik heb de samenwerking op het gebied van renterisico management met ICC als prettig en deskundig ervaren. Wij hebben ICC gevraagd om Ter Laak Orchids te adviseren en te ondersteunen in het afdekken van onze renterisico’s voortgekomen uit nieuwe investeringen in de toekomstige groei van onze onderneming. Naast een beoordeling van het hedgeadvies van de bank, heeft ICC optimalisaties en verbeteringen hierop aangedragen.

De rente-specialisten van ICC hebben alle mogelijkheden en scenario’s voor ons helder op een rij gezet en doorgerekend. Nadat wij zelf een goed afgewogen keuze gemaakt hebben, heeft ICC ons real-time ondersteund bij het afsluiten van de rentetransacties met onze bank. Zij hebben hierbij transparantie aangebracht in de pricing - en de berekende bankmarge van de hedges. Hierdoor hebben wij marktconforme tarieven gerealiseerd in het afdekken van onze renterisico’s.

Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding van ICC in het gehele proces vanaf het schetsen van de mogelijkheden, de proactieve houding en de onderlinge communicatie tot aan onze uiteindelijke keuze van inrichting van het renterisico-management."