Ludie Ottens: “We hebben de samenwerking als positief ervaren. Met name de inbreng van Joost Clijsen als finance consultant had voor ons toegevoegde waarde."


Over Visser Vastgoed: 
Visser Vastgoed ontwikkelt, exploiteert en beheert de meest hoogwaardige vastgoedprojecten en -objecten op de beste locaties in Noord Nederland met de nadruk op de stad Groningen. De kwaliteit die Visser Vastgoed zoekt in vastgoed, wordt ook aangeboden in de service richting de huurders en partners. 
https://www.visservastgoed.nl/

‘Hoe heeft u de samenwerking met ICC Consultants ervaren?’
Ludie Ottens, financieel directeur van Visser Vastgoed over de samenwerking met ICC:

“We hebben de samenwerking als positief ervaren. Met name de inbreng van Joost Clijsen als finance consultant had voor ons toegevoegde waarde. Hij heeft in het verleden zelf bij een bank gewerkt. Vanuit deze specifieke ervaring en expertise kon hij de voorstellen van de banken vanuit een andere kant bekijken dan wij. Hij hielp ons om alvast  voor te sorteren op wat de banken zouden kunnen gaan doen”.

“De input van het team van specialisten dat ons ter beschikking stond, heeft ons deskundig en praktisch ondersteund in het financieringsproces. ICC Consultants is voor ons een hele goede sparringpartner geweest”.