Overslaan en naar de inhoud gaan

Acquisitiefinanciering

ICC heeft een uitgebreide track record op het gebied van het financieren van overnames voor zowel familiebedrijven als private equity. Door ons grote netwerk bij zowel (inter)nationale banken, alternatieve kredietverstrekkers als debt funds en risico dragend kapitaal verstrekkers als mezzanine aanbieders of private equity fondsen zijn wij uitstekend in staat om vroeg in een overnameproces een terugkoppeling te geven wat er mogelijk is qua hoogte van de financiering, financieringsvormen en bijbehorende voorwaarden. Procesmatig zijn snelheid en commitment verkrijgen van financiers binnen de gestelde deadlines voor ons vanzelfsprekend.

Onze dienstverlening omvat het adviseren en aantrekken van het volledige spectrum aan financieringsmogelijkheden: van volledige senior financieringen, unitranche en mezzanine leningen tot equity oplossingen.

Whitepaper - in 8 stappen naar een optimale financiering

We behandelen ontwikkelingen in de financieringsmarkt, en hoe u in 8 stappen een optimale kapitaalstructuur - en financieringsvoorwaarden voor uw onderneming realiseert.