Overslaan en naar de inhoud gaan

Discussie met uw financier?

Een goede relatie met uw financier is belangrijk. Toch ziet ICC in haar financieringspraktijk regelmatig discussie en onbegrip tussen financiers en onderneming. Vaak ingegeven door continu veranderende regelgeving waaraan banken moeten voldoen en die voor ondernemingen niet altijd duidelijk is. Ook is er natuurlijk een tegengesteld belang op de financieringsvoorwaarden zelf en heeft men vaak een andere risicoperceptie van de te financieren onderneming. 

Wij geven graag inzicht in wat er in de markt gebeurt, wat de veranderde regelgeving omvat, hoe dit doorwerkt in de dienstverlening van de banken/financiers en hoe u daar als bedrijf nu en in de toekomst goed op in kunt spelen.

ICC hecht veel waarde aan een goede relatie tussen ondernemingen en hun financiers. Vanuit onze jarenlange ervaring in combinatie met het uitgebreide netwerk streven we naar een goede oplossing die werkbaar is voor beide partijen. Graag beantwoorden wij uw vragen op dit gebied. 

Whitepaper - in 8 stappen naar een optimale financiering

We behandelen ontwikkelingen in de financieringsmarkt, en hoe u in 8 stappen een optimale kapitaalstructuur - en financieringsvoorwaarden voor uw onderneming realiseert.