Waarbij kunnen we u van dienst zijn?

Een financiering die uw bedrijfsstrategie optimaal ondersteunt

Dat is eigenlijk altijd het einddoel. Om daar te komen brengen we op basis van uw wensen, strategie en financiële performance uw financieringsbehoefte en -mogelijkheden in kaart. 

Wilt u snel groeien? Dan richten we ons op een financieringsstructuur die maximale ruimte en flexibiliteit biedt. Wilt u maximaal rendement of gaat u voor cost leadership? Dan zijn de laagste financieringskosten van belang. Wilt u minder risico lopen? Dan gaan we voor een financiering met lang commitment en minder strak gestelde financiële ratio’s. Het is geen keuze voor het één of het ander, maar zoeken naar een optimaal evenwicht waarbij allerlei combinatievormen mogelijk zijn. Wij hebben ervaring met alle soorten financiering in alle sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven en ondersteunen u bij de afwegingen in dit proces.

Desgewenst realiseren we ook de beoogde financieringsoplossing voor u. Dit kan een huisbankfinanciering zijn, een multibank - of clubdealfinanciering of een combinatiefinanciering met alternatieve financiers. Altijd tegen de best mogelijk voorwaarden. Bespreek vrijblijvend uw situatie met ons of download hiernaast de whitepaper; ‘Hoe realiseert u de best mogelijke financiering voor uw onderneming?’ Hierin wordt onze aanpak en werkwijze gedetailleerd beschreven en alle voordelen van het werken met een onafhankelijke debt advisor op een rij gezet.

Stel uw vraag aan

Marc van Dijk

Marc van Dijk

Senior Consultant

DIRECT BELLEN DOWNLOAD WHITEPAPER

Waarom kiezen voor ICC?

checkmark

ICC geeft u bankonafhankelijk inzicht in uw financieringsmogelijkheden

checkmark

ICC kan in elke sector uitstekende referenties overleggen

checkmark

ICC beoordeelt meer dan 100 kredietvoorstellen per jaar en kent uw benchmark

checkmark

ICC verbetert ook bestaande financieringsvoorwaarden bij uw huisbank

checkmark

ICC heeft een groot netwerk in de gehele bancaire en non-bancaire financieringsmarkt

checkmark

ICC bespaart u veel tijd en geld en verdient zichzelf ruimschoots terug

Selectie recente opdrachtgevers

HatchTech
Combivliet
Beens Groep
TMA Logistics

Recente ontwikkelingen

Aankondiging partnership 1602 Capital & ICC Consultants

Arian Ververs
Arian Ververs
Managing Director
maandag, 30 januari 2023

ICC Consultants BV en 1602 Capital Partners zijn per 1 januari 2023 een partnership aangegaan om elkaars kennis en expertise te versterken en al hun relaties in de volle breedte te kunnen adviseren op het gebied van M&A, risk management en debt & capital vraagstukken.

Lees verder

Behoefte aan extra financiering (buiten de bank om)? Deel II

Marc van Dijk
Marc van Dijk
Senior Consultant
woensdag, 15 juni 2022

Bij het zoeken naar aanvullende financiering adviseert ICC ondernemingen altijd eerst om de huidige financieringssituatie in kaart te brengen door middel van een financieringsanalyse. In deze analyse worden onder meer de volgende zaken uitgewerkt:

Lees verder