Overslaan en naar de inhoud gaan

Valutarisico /
Doorlopend

Onafhankelijke experts op afstand in uw team

VALUTARISICO > Strategie > Timing > Pricing > Doorlopend

In de afgelopen drie jaar heeft de EUR/USD koers met 25 dollarcent gefluctueerd. Nu het rentebeleid van de Fed en ECB meer uit elkaar gaat lopen, zal dit vermoedelijk tot nog grotere valuta-uitslagen leiden. ICC praat u regelmatig bij over ontwikkelingen in de wereldeconomie en de meest waarschijnlijke middellange termijnbewegingen in de voor u relevante valutamarkten. Tijdens onze gesprekken maken we samen de vertaalslag naar concreet beleid en bespreken we welke acties u zou kunnen ondernemen ten aanzien van uw bestaande- en nieuwe valutaposities. In tegenstelling tot banken en valutabrokers hoeven wij u geen producten te verkopen. Wij zijn juist vaak ons geld waard als  wij u adviseren even niet te handelen, omdat  dit beter past bij de bedrijfs – en marktomstandigheden van dat moment.

Samenvattend leidt samenwerken met ICC tot rust, meer controle, betere valutaresultaten en aanzienlijk lagere transactiekosten. U heeft uw eigen valuta-experts (inclusief toegang tot professionele pricing systemen) aan boord voor een fractie van wat het u zou kosten om deze mensen en systemen direct in uw organisatie te hebben.

Bij volumes boven de EUR 10 miljoen in vreemde valuta loont het altijd om met ICC kennis te maken en vrijblijvend te sparren over uw valutarisicomanagement. Plan hier een kennismaking in, of bel of  email ons.

Whitepaper - in 5 stappen naar een optimale afdekking van uw valutarisico's

We behandelen o.a. strategie, timing, pricing en het continue managen van uw posities.