Overslaan en naar de inhoud gaan

Valutarisico /
Timing

Meest waarschijnlijke scenario's valutaparen?

VALUTARISICO > Strategie > Timing > Pricing > Doorlopend

Bijna alle bedrijven die vreemde valuta kopen of verkopen kijken naar de koersontwikkeling. Niet om een speculatief valutabeleid te voeren gebaseerd op valutavoorspellingen, maar wel  om een verwachte koersbeweging mee te wegen bij het bepalen van de best mogelijke aan- of verkoopmomenten en de wijze waarop de er valuta’s gekocht of verkocht worden (spot, op termijn of een combinatie hiervan).  Daarnaast bepalen bedrijfsmatige omstandigheden, zoals een late levering, nieuwe orders, etc. ook het moment waarop u valuta’s aan- of verkoopt.

U probeert de bedrijfsmatige omstandigheden zo goed mogelijk te managen, maar u heeft zelf de tijd niet om de financiële markten op de voet te volgen. De analisten en adviseurs van ICC doen dit voor u. Zij volgen de wereldwijd toonaangevende research en wegen alle argumenten en scenario’s zorgvuldig tegen elkaar af. In hun wekelijkse analyse geven zij de meest waarschijnlijke scenario’s voor de grote valutaparen op middellange termijn, inclusief de belangrijkste voor- en tegenargumenten. Onze relaties zijn zo in minder tijd beter geïnformeerd en kunnen goed onderbouwde beslissingen nemen.

Door met ICC samen te werken voegt u een team van valuta-experts toe aan uw eigen team voor een fractie van wat het u zou kosten om deze mensen en systemen direct in uw organisatie te hebben. U heeft een goed geïnformeerde sparringpartner die helpt bij uitvoeren van een concreet en optimaal valutabeleid.

Whitepaper - in 5 stappen naar een optimale afdekking van uw valutarisico's

We behandelen o.a. strategie, timing, pricing en het continue managen van uw posities.