Overslaan en naar de inhoud gaan

Grondstoffenrisico /
Doorlopend

Onafhankelijke experts op afstand in uw team

GRONDSTOFFENRISICO > Strategie > Timing > Pricing > Doorlopend

Zelden zijn de grondstoffenprijzen zo volatiel geweest als in de laatste jaren. ICC praat u regelmatig bij over ontwikkelingen in de wereldeconomie en de meest waarschijnlijke middellange termijnbewegingen in de voor u relevante grondstoffenmarkten. Tijdens onze gesprekken maken we samen de vertaalslag naar concreet beleid en bespreken we welke acties u zou kunnen ondernemen ten aanzien van uw bestaande- en nieuwe grondstoffenposities. In tegenstelling tot banken en leveranciers hoeven wij u geen producten te verkopen. Wij zijn juist vaak ons geld waard omdat  wij u adviseren juist niet te handelen omdat dit beter past bij de bedrijfs- en marktomstandigheden van dat moment.

Samenvattend leidt samenwerken met ICC tot rust, meer controle, betere resultaten en aanzienlijk lagere transactiekosten. U heeft uw eigen grondstoffen-experts (inclusief toegang tot professionele pricing systemen) aan boord voor een fractie van wat het u zou kosten om deze mensen en systemen direct in uw organisatie te hebben.

Plan hier een kennismaking in, bel of stuur ons een email.

Whitepaper - kosteloos downloaden

We behandelen belagrijke vragen - en overwegingen o.b.v. uw onderliggende grondstoffenrisico, de voor- en nadelen van verschillende hedging instrumenten incl. prijsvorming en sluiten af met een praktijk- en rekenvoorbeeld.